Главная » 2016 » Февраль » 3 » Розміщення зовнішньої реклами. Нові правила та старі реалії.
00:49
Розміщення зовнішньої реклами. Нові правила та старі реалії.

Розміщення зовнішньої реклами в м.Маріуполі провадиться на підставі Закону України «Про рекламу», Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», Типових правил розміщення зовнішньої реклами (надалі –Правил), затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 №2067, рішення виконкому від 15.06.2011 №178 «Про затвердження Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами та елементів зовнішньо художнього оформлення на території м. Маріуполя» (із змінами та доповненнями), рішення Виконавчого комітету Маріупольської міської ради від 21.07.2010 №264 «Про затвердження форми договору про тимчасове користування місцями розташування рекламних засобів», рішення Виконавчого комітету Маріупольської міської ради від 16.03.2011 №95 «Про затвердження Порядку демонтажу, обліку   і зберігання спеціальних конструкцій зовнішньої реклами на території м. Маріуполя у новій редакції», рішення Маріупольської міської ради від 21.06.2011 № 6/8-616 «Про затвердження Правил благоустрою території міста Маріуполя (текстова частина).

Зміни до Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджені постановою Кабінету Міністрів України 16.12.2015 зобов’язують виконавчий комітет Маріупольської міської ради переглянути свої нормативно-правові акти.

Враховуючи те, що всі рішення виконавчого комітету та міської ради, наведені вище, є регуляторними актами, порядок внесення змін до них (їх перегляду) встановлений Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

З урахуванням прискореної роботи виконавчих органів ради та одночасного перегляду регуляторних актів привести у відповідність Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами та елементів зовнішнього художнього оформлення можливий не раніше середини березня 2016 року.

При цьому, порушення законних інтересі суб’єктів підприємницької діяльності за рахунок зволікання органів місцевого самоврядування може стати підставою для відповідного звернення до суду.

Просмотров: 655 | Добавил: Elena_Zatvornitskaya | Теги: рішення ради, ДОЗВІЛ, реклама | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar