Главная » 2016 » Февраль » 21 » Відбувся перший навчальний семінар за програмою: «Управління багатоквартирними будинками в сучасних умовах».
18:28
Відбувся перший навчальний семінар за програмою: «Управління багатоквартирними будинками в сучасних умовах».

15-16 лютого 2016 року у місті Києві відбувся перший навчальний семінар за програмою: «Управління багатоквартирними будинками в сучасних умовах». 

Організатором семінару виступив Інститут Муніципального менеджменту  за підтримки Фонду розвитку та інновацій ЖКГ та Асоціації управителів житла.

Семінар відкрила директор Інституту Наталія Олійник, яка оголосила про запровадження системної освітньої кампанії у сфері житлово-комунального господарства. «Розпочатий Інститутом муніципального менеджменту цикл навчання для фахівців сфери управління багатоквратиними будинками та початківців у цій галузі, спрямований на становлення ринку послуг з управління житловим фондом та створення конкурентного середовища. Найближчим часом буде відкрито реєстрацію на  нові навчальні семінари, в тому числі в для окремих міст та регіонів», – зазначила Наталія Олійник.

З вітальним словом на дебютному дводенному навчальному семінарі виступила Євгенія Дубінська – Президент Громадської спілки «Фонд розвитку та інновацій ЖКГ», яка зазначила, що на сьогодні, як ніколи актуально, не просто проведення інформаційних кампаній з реформування житлово-комунальної галузі та енергозбереження, – а якісне навчання та підготовка кадрів, які працюють в цій сфері, без яких всі зусилля з модернізації ЖКГ будуть марні.

Президент Асоціації управителів житла Василь Ліман привітав учасників семінару, зазначивши про необхідність активної участі діючих та потенційних управителів багатоквартирними будинками у процесі реформування житлової сфери. «Становлення ринку управителів житла передусім потребує залучення кваліфікованих працівників житлової сфери, тому Асоціація підтримує ініціативу Інституту муніципального менеджменту», – зазначив він.

На семінарі також виступив Григорій Семчук – Віце-президент Фонду розвитку та інновацій ЖКГ, визнаний експерт галузі, який зазначив,  що «без становлення інституту ефективного власника житла, а також професійних управителів, досягення задекларованих цілей реформи у житловій сфері буде надскладним завданням для держави”

Спікерами семінару виступили висококваліфіковані експерти у сфері житлово-комунального господарства.

У семінарі взяли участь 30 слухачів з різних регіонів України, які після його закінчення отримали сертифікати, що підтверджують знання та практичні навики в рамках навчальних блоків:

  • Відносини власності у багатоквартирному будинку;
  • Правові аспекти діяльності управителів;
  • Організація діяльності управителя щодо обслуговування багатоквартирних будинків;
  • Технічні аспекти утримання житлового фонду, його технічної модернізації;
  • Фінансово-економічні аспекти діяльності управителя;
  • Актуальні питання бухгалтерського обліку та оподаткування;
  • Фінансові моделі реалізації енергоефективних заходів у багатоквартирному будинку.
Просмотров: 450 | Добавил: koala | Теги: Відбувся перший навчальний семінар | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar