Главная » 2016 » Февраль » 15

Маріуполь. Довгий час це місто перебувало під керуванням Хотлубея Ю.Ю. Незважаючи на важкі та кризові два останніх роки міська рада намагалась, нехай і не на всі 100% відсотків, надавати адміністративні послуги вчасно.

За результатами проведення чергових виборів у міську раду прийшла нова команда, метою та цілями якої були поліпшення екології,  розвиток підприємництва, об’єктів благоустрою.

За останні два місяці під головуванням нової влади порушені терміни розгляду сотень заяв громадян та суб’єктів підприємницької діяльності щодо розгляду земельних питань та надання інших адміністративних послуг. Але, люди мовчать, бо чекають змін або знають, що у всьому будуть винні попередники або прості службовці. А спричинено це тим, що рада, як колегіальний орган, не несе відповідальності за те, що порушені строки надання адміністративних послуг.

І чому змінився настрій та політичний градус громадських активістів? Може тому, що серед них все теж є депутати місцевих рад.

Хто ж буде відстоювати інтереси підприємців та захищати права спеціалістів, за дії яких передбачена кримінальна відповідальність?

Чи є це системною помилкою, чи ні, покаже час.

На сьогодні залишається лише, чекати та спостерігати за новими ідеями та засобами досягнення мети чергової влади.

Просмотров: 414 | Добавил: lexi77 | Дата: 15.02.2016 | Комментарии (0)